Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

εκδρομή του Εμπορικού Συλλόγου




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  η εκδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας το 3ημερο του
Αγ. Πνεύματος.                                                                                                                             Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε  να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή και μας χάρισαν ο καθένας με την δική του πινελιά

στιγμές όμορφες και ξεχωριστές . Επίσης θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε το τουριστικό  γραφείο των αδερφών Σιαφάλου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Έχεις μαγαζί; Θα πληρώσεις!

Έχεις μαγαζί; Θα πληρώσεις!

Την δική του οπτική στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων μου έδωσε ο ιδιοκτήτης μικρού ξενοδοχείου, προσπαθώντας να μου αποδείξει ότι έχει περισσότερους συνεταίρους απ' ό,τι νομίζουμε. Κάθε μέρα και ανεξάρτητα από το αν τα δωμάτια του είναι ανοικτά ή κλειστά, ο ίδιος καλείται να πληρώσει φόρους υπέρ των κληρονόμων του Ελβις και υπέρ των πρωταγωνιστών της Πολυκατοικίας. Όχι της δεξιάς πολυκατοικίας, που έλεγε ο Καρατζαφέρης, αλλά του σήριαλ του Mega.
Εχει μία μονάδα σαράντα δωματίων και γι' αυτά καλείται να πληρώσει κάθε χρόνο περισσότερα από 12.000 ευρώ σε πνευματικά δικαιώματα στην ΑΕΠΙ και στους Έλληνες ηθοποιούς. Στην ΑΕΠΙ πληρώνουν όλοι όσοι έχουν κατάστημα στο οποίο παίζει μουσική, ακόμη κι αν αυτή είναι από το ραδιόφωνο. Το ραδιόφωνο πληρώνει πνευματικά δικαιώματα, αλλά το ίδιο καλείται να κάνει και το καφενείο του χωριού που έχει ανοικτό ένα τρανζίστορ.