Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

Η Π.Δ.Ε. του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε  την Πέμπτη 15/3/2012, εξέτασε λεπτομερώς τα προβλήματα των εργαστηριούχων φυσικοθεραπευτών και αποφάσισε Πανελλαδικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας. Από 1/1/2012 έχει συσταθεί ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ο οποίος καλύπτει υγειονομικά 9.500.000 ασφαλισμένους.

Ο Π.Σ.Φ. εξ’ αρχής έδειξε προθέσεις καλής συνεργασίας με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με την υπογραφή σχετικού συμφωνητικού συνεργασίας και αποδοχής του σχεδίου σύμβασης για την παροχή φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών από τις 13/1/2012 σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας.

ΕΟΠΥΥ

Αλλού τα κακαρίσματα δήμαρχε


Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ.Δημητριάδης για το δημαρχείο της Μελίκης που πήρε φωτιά είπε μετά από ΕΔΕ που έγινε δεν καταλογίζονται ευθύνες.
Δηλαδή με τα λεγόμενα του δημάρχου κατά λάθος μπήκε η φωτιά μέσα στο δημαρχείο και ιδιαίτερα μέσα σε συγκεκριμένο γραφείο που είχε κάποια έγραφα φωτιά.
Ίσως να έριξε κάποιος μια γόπα κατά λάθος στον Π.Πρόδρομο και έγινε παρανάλωμα του πυρός το πρώην δημαρχείο Μελίκης δήμαρχε ….Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον τόπο,μάλλον κάτι τέτοι θα λέει το πόρισμα.


Πάντως έχουμε όλοι μυαλό.

Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού κάνει το αυγό η κότα δήμαρχε.
 Δημοσιεύτηκε από laikoyra.gr 26 Μαρτίου 2012

Μάγεψαν το κοινό οι ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ'' και η ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ''




Μια εκπληκτική μουσική παράσταση, παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν χθες βράδυ στο ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ''. Μια εκδήλωση-αφιέρωμα στους ποιητές μας Οδυσσέα Ελύτη και Νίκο Γκάτσο και τους λογοτέχνες Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και Στρατή Τσίρκα και την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το χορωδιακό εργαστήρι ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ'' και τη Νεανική χορωδία ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ''.