Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η Διοίκηση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας αντιδρώντας στην απομάκρυνση του υπαλλήλου του ΟΑΕΕ από την πόλη μας, έστειλε την εξής επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση Ι. και στην Διοικητή του ΟΑΕΕ κα. Κωτίδου Γ..

                

         

         Κε. Υπουργέ & Κα. Διοικητή,

             Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ελεύθεροι  επαγγελματίες της περιοχής, πέρα απ’ τα <<μνημονιακά χτυπήματα>> που έχουν δεχθεί και τα συνεχή πλήγματα από την απομάκρυνση δημοσίων και όχι μόνο υπηρεσιών απ’ την πόλη της Αλεξάνδρειας, ήρθε να  προστεθεί ακόμη ένα, που υπεύθυνοι μπορεί άθελα σας να είστε εσείς.
              Ένας Δήμος που απαριθμεί 45.000 κατοίκους και πλέον στερείται τις υπηρεσίες της ΔΟΥ, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και Σ.Σ. ΟΣΕ.
              Και σαν  μην έφταναν όλα αυτά πάρθηκε μια αδιανόητη απόφαση απ’ την Κεντρική ή Περιφερειακή Διοίκηση του ΟΑΕΕ (αυτό δεν το γνωρίζουμε θα μας το πείτε εσείς) με την οποία σταματάτε κι αυτήν την ελάχιστη εξυπηρέτηση της μιας φοράς την εβδομάδα, απ’ τον αρμόδιο υπάλληλο, στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
              Αξίζει να σημειωθεί και να τονιστεί ότι ο υπάλληλος του ΟΑΕΕ όπου ερχόταν κάθε Τετάρτη στην πόλη μας, φιλοξενούνταν αφιλοκερδώς σε δικό μας χώρο , σε δικό μας γραφείο και με όλα τα πάγια έξοδα του γραφείου του, πληρωμένα από εμάς.